Vibratorer: en betrodd allierade klitoris som sexleksaker

Vibratorer är förmodligen den mest populära sexleksaker, och deras huvudsakliga funktion är – vibrera. Kan användas externt på min klit eller penis, och internt i slidan eller anusen. Det finns vissa modeller som samtidigt ger och intern och extern stimulering. Om du inte är säker på vilken typ av stimulans du vill det rekommenderas att du köper en modell som har fler alternativ, så att du kan experimentera med intensiteten av vibrationer.

Bullet vibratorer är mestadels mindre modeller, enkel design. Används externt, vanligtvis för stimulering av klitoris och vaginala läppar, och kan användas för stimulering av andra erogena zoner som Bröstvårtor.

Air stimulatori klitoris är också avsedda för extern stimulering, men i stället för mekaniska vibrationer med hjälp av lufttrycket och är ett bra val för dem som är vibrationer preintenzivne. För dem som vibrationer jag inte har något emot, kan jag använda vår klitoris som använder mekaniska vibrationer.

Wand masažeri har starkare motorer så att ge en mer intensiv och djupare vibbar. Ju större dimensioner, och de har ett bredare “huvud” så att de täcker mer mark i deras användning. Inte avsedd för penetration. Till skillnad från dem vibratorer så kallade. G-punkten kan vara umetati och den inre formen med krökt topp. Det finns olika storlekar och textur för extra stimulans.

Kaninvibratorer kan samtidigt stimulera klitoris och G-spot och ge en annan typ av vibration. Zakrivljenog formerna och mest liknar en penis. Penetracijski del av vanligtvis gjord av flexibelt material, medan basen är fastare.

Par kan använda vibratorer för par vars ena del av färdigheten i slidan och den andra stimulerar med externa parter. Hur är den del som infogar vanligtvis mindre än andra dildos, en möjlig samtidig penetration. Nyare modeller har en fjärrkontroll, och vissa länkar och de applikationer som är utvecklade tillverkare och de i långdistansförhållanden kan krydda ditt samlag.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.