Byggtjänster För Privatkunder

Våra tjänster för privatkunder. Klicka här om du är företag.

Takläggning

Funderar du på att reparera eller lägga om taket? Lämna ansvaret till oss! Vi utför takrenovering, takläggning och isoleringsarbeten på ett tidseffektivt och kvalitetssäkrat sätt. Våra kompetenta och skickliga medarbetare installerar ett högkvalitativt tak och moderna takkonstruktioner, monterar hängrännor och stuprör och erbjuder optimala lösningar för ventilation. Vi är väldigt flexibla och lyhörda och kan garantera att arbetet blir till kundens belåtenhet!

Takläggning

Fasadarbete

Hur ser ditt hus ut? Är det dags att fräscha upp och renovera din fasad? Vi kan utföra fasadmålning, fasadputsning, murning eller andra fasadjob. Vi har skickliga hantverkare som kan lägga ny puts och måla den fin. Vi kan också slipa och måla träfasader. Fasaden är det som skyddar huset mot vind, väta och annat slitage.

Köksmontering

Lägenhetsrenovering

Ska du renovera din lägenhet? Anlita oss! Vi är proffs på alla tjänster som kan ingå i lägenhetsrenovering. Naturligtvis är det du som kund som bestämmer vad som ska utföras. Vi anpassar oss alltid efter dina speciella behov och hjälper dig gärna med att göra en noggrann planering och förarbete. Våra kunniga specialister har lång erfarenhet av alla typer av renovering och förverkligar dina drömmar på ett snabbt och effektivt sätt!

Lägenhetsrenovering

Rivning

Vi är ett professionellt byggföretag som utför rivning på ett noggrant och tidseffektivt sätt. Våra välutbildade och erfarna medarbetare har bred kompetens inom området samt alla typer av specialutrustning som behövs. Du kan känna dig trygg och säker när du lämnar över ett uppdrag till oss eftersom vi använder endast modern och miljövänlig rivningsteknik. Dessutom är vi flexibla och kundorienterade. Ta hjälp av oss så får du bra resultat till förmånliga priser!

Rivning

Snickeri

Vi erbjuder olika snickeri- och hantverkstjänster, exempelvis ny- eller ombyggnation av terrasser och altaner och montering av dörrar, fönster och trappor. Våra skickliga snickare arbetar snabbt, noggrant och tidseffektivt och respekterar dina önskemål i minsta detalj. Vi använder endast moderna metoder och material av högsta kvalitet, vilket garanterar ett utmärkt resultat oavsett om du har ett stort, komplext byggprojekt eller mindre snickeriuppdrag.

Terrass & Altaner

Badrumsrenovering

Tveka inte att anlita oss om du söker en seriös och pålitlig partner för att hjälpa dig med att renovera ditt badrum! Vårt byggföretag är specialister inom badrumsrenovering. Oavsett om projektet är stort eller litet, renoverar vi med stor noggrannhet och omsorg. Våra duktiga medarbetare har både kunskap och redskap som behövs för att på bästa sätt utföra badrumsrenovering. Därför garanterar vi utmärkta resultat till rätt pris!

BADRUMSRENOVERING-STOCKHOLM

Köksmontering

Letar du efter en kompetent byggfirma för att hjälpa dig med köksmontering? Då har du kommit rätt! Våra skickliga specialister monterar köksmöbler från olika tillverkare på ett snabbt och kvalitetsmässigt sätt. Vi lägger alltid fokus på dig som kund och anpassar oss gärna efter dina individuella behov. Tillsammans med dig planerar vi vad som ska göras och hittar effektiva och prisvärda lösningar som passar just ditt projekt. Anlita oss för bästa resultat!

Köksmontering

Golvläggning

Behöver du professionell hjälp med golvläggning? Låt oss göra jobbet! Vi har kunskap och redskap som behövs. Våra erfarna specialister arbetar med alla typer av golv, exempelvis linoleum, parkett, laminat, plastgolv och gummigolv. Vi hjälper dig gärna att välja rätt golv. Dessutom lyssnar vi alltid på dina behov för att anpassa oss efter de specifika önskemål som finns. Samarbetar du med oss får du perfekta resultat till riktigt bra priser!

Golvläggning

Målning och tapetsering

Våra experter på målning och tapetsering hjälper dig gärna att skapa en trivsam och mysig miljö i ditt hem! Vi utför både in- och utvändig målning och använder olika målningstekniker. Vi kan ersätta gamla tapeter och klistra nya tapeter snabbt och effektivt. Du som kund väljer själv bland massor av färger, mönster och tapettyper. Dina individuella önskemål sätter vi alltid i centrum. Hos oss får du unika, kundanpassade lösningar och uppnår bästa möjliga resultat!

Målning och tapetsering

Fönster- och dörrmontering

Ring oss och boka ett kostnadsfritt hembesök. Vi kommer och mäter på plats, du får ett fast pris där både produkter och montering ingår. Våra certifierande snickare monterar. Tillsammans med dig går vi igenom arbetet och funktionen på dina nya dörrar och fönster.

BADRUMSRENOVERING-STOCKHOLM

Bra byggservice betyder flexibilitet och effektivitet. Vi anpassar våra serviceavtal efter varje kunds unika behov och förutsättningar. Vi utför alla typer av betongarbeten såsom formsättning, armering, gjutning och spackling. Kontroll av arbetet utförs av kvalificerad arbetsledare och kalkyleringar utförs av diplomerade ingenjörer.